Ondanks de strenge lockdown kunnen wij je per direct zowel binnen als buiten mogelijkheden bieden om te blijven sporten. Hieronder lees je alle mogelijkheden. Voor alle activiteiten is het noodzakelijk om te reserveren. Bij vragen kun je dagelijks contact opnemen met de receptie tussen 09:00-11:00 uur.

Wat zijn de mogelijkheden? 

Fitness Boost Parcours

Dagelijks alternatief voor alle groepslessen waar geen ander alternatief voor is vermeld. Er worden 10 fitness-stations uitgezet op ruime afstand van elkaar. Je kunt met één of tweetallen om de 10 minuten starten en zelfstandig het parcours afwerken. Je doet zelfstandig de warming up en de cooling down op het naastgelegen schoolplein.Tijden: maandag t/m vrijdag 09:00-11:00 uur, 14:00-16:00 uur en 19:00-21:00 uur. In het weekend 09:00-12:00 uur. 

Fitness parcours

Sporten op de atletiekbaan. Er worden 10 of meer fitness-stations uitgezet op ruime afstand van elkaar. Je kunt met één of tweetallen starten en zelfstandig het parcours afwerken. Je doet zelfstandig de warming up en de cooling down. Tijden: zaterdag 10:00-12:00 uur en zondag 10:00-12:00 uur. 

60+ fitness boost

Deze trainingen komen in de plaats van de 60+ lessen op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Je volgt een wandelparcours met tweetallen met oefeningen tussendoor.Tijden: dinsdag 10:15-11:15 uur en woensdag 10:15-11:15 uur. Free FitnessDeze trainingen komen in de plaats van alle individuele fitnesstrainingen in Next Level en Level One. Er is plaats voor maximaal 5 tweetallen per uur. Tijden: alle dagen 09:00-17:00 uur.

Spinning en roeien

Op aanvraag kan er een roei-ergometer of een spinningfiets in de Open Air Club worden geplaatst voor individuele conditietraining. De instructeur zorgt voor het plaatsen en opruimen. Bij regen is dit niet mogelijk. 

Booster Bootcamp

Dit is een intensieve training in het bos voor sportievelingen die van een pittige workout houden en niet bang zijn om vies te worden. Tijd: zondag 10:00-11:00 uur 

Booster Bokstraining

Deze trainingen vervangen de bokstrainingen. Op de rijplaten in de Open Air Club staan bokspalen. Per bokspaal maximaal 2 deelnemers. Bij de bokspalen liggen één of meer opdrachten. Je rouleert langs de bokspalen en voert de boks)opdrachten zelfstandig uit. Tijden: zaterdag 10:45-11:45 uur en zondag 10:45-11:45 uur. 

Personal Training

Je kunt met maximaal 2 personen personal trainingen boeken bij een fitnesstrainer. Met een Next Level of groepslesabonnement kun je kosteloos 2 PT trainingen boeken. Met een Level One abonnement kun je tegen bijbetaling van € 5,- één PT training boeken. Extra PT trainingen buiten deze regeling kosten € 25,- per uur. StreetfitnessWe gaan weer streeffitness faciliteren. Je kunt dit aanvragen als je met minimaal 5×2 personen uit dezelfde straat enthousiast weet te maken. De definitieve planning vind plaats tussen instructeur en aanvrager. Neem contact op met de receptie voor (aan)vragen: 036-522.2418 tussen 09:00-11:00 uur. 

Binnenactiviteiten

Personal Training

Geen zin in PT in de buitenlucht? De trainer komt bij je aan huis en neemt de benodigde materialen mee. Je kunt met maximaal 2 personen een personal trainingen boeken. Met een Next Level of groepslesabonnement kun je kosteloos 2 PT trainingen boeken. Met een Level One abonnement kun je tegen bijbetaling van € 5,- één PT training boeken. PT aan huis zijn 45 minuten. Extra PT trainingen buiten deze regeling kosten € 25,- per uur. 

Zoomsessies

Onderstaande lessen worden in de vorm van zoomsessies gegeven. Je kunt via het reserveringsportaal boeken. Je ontvangt voor aanvang van de les een link om in t loggen. 

Maandagen 09:00-10:00 uur Pilates Boost – Beppie

Dinsdagen 19:00-20:00 uur Do in Yoga – Nita

Woensdagen 09:00-10:00 uur Pilates Boost – Beppie

Woensdagen 19:00-20:00 uur Boost your Pump – Biljana

Woensdagen 20:00-21:00 uur Boost your Balance – Biljana

Donderdagen 20:00-21:00 uur Yin Yoga – Suzanne

Vrijdagen 09:00-10:00 uur

Body Shape Boost – Beppie

Zaterdagen 09:00-10:00 uur

Tae Bo Boost – Beppie

Zondagen 09:45-10:45 uur

Pilates Boost – Biljana

Zondagen 11:00-12:00 uur

Boost your Pump – Biljana 

Online lessen

Op de website staan nog tal van workouts uit de vorige lockdown. Je kunt deze onbeperkt gebruiken om thuis voor de buis een dagelijkse workout te volgen. Via deze link kom je rechtstreeks bij de workouts: https://nextlevelzeewolde.nl/workouts/ 

Sterkte en succes allemaal in de komende periode! Tijdens de feestdagen zijn we gesloten. We wensen je gezellige dagen in kleine kring. In 2022 hopen wij je weer te kunnen faciliteren met alle sportactiviteiten. 

Vr.gr. Edwin en Jeroen