In samenwerking met Zeewolde Atletiek hebben we een aantal mooie toevoegingen op ons sportprogramma voor de komende periode. 

Een supergaaf Fitness Parcours op een verlichte atletiekbaan: 

Er worden 14 stations met spierversterkende en/of conditionele onderdelen uitgezet verdeeld over de oppervlakte van de mooie 400 meter atletiekbaan van Zeewolde Atletiek. De baan is verlicht en er is een trainer van Next Level aanwezig. Je kunt alleen of met tweetallen werken. We houden de oefeningen toegankelijk zodat iedereen mee kan doen. Er is plaats voor maximaal 14 tweetallen. Reserveren kan via het gebruikelijke reserveringsportaal. Wij organiseren het fitness parcours op:Maandag 28 december;Maandag 4,11 en18 januari 19:30-20:30 uur;Donderdag 7 en14 januari 19:30-20:30 uur. 

Hardlopen met een professionele pacer op een verlichte atletiekbaan. 

Leden van Next Level en Level One zijn welkom om deel te nemen aan pacertrainingen van Atletiek Zeewolde. Je kunt op de verlichte baan alleen of met tweetallen in je eigen tempo hardlopen. Je bepaalt zelf je tempo en de afstand. Je kunt bijvoorbeeld in een keer 3 km lopen maar je kunt ook 3 x 1000 meter lopen met pauzes ertussen. Bijzonder leuk om mee te maken dus maak gebruik van deze tijdelijke mogelijkheid! Er is per training ruimte voor 6 klanten van Next Level en/of Level One. Reserveren kan via ons gebruikelijke reserveringsportaal. 

Klik hier voor een voorbeeld van pacertraining: 

Zeewolde Atletiek organiseert deze pacertrainingen op maandag t/m donderdag 19:30 – 20:30 uur. (Op zaterdag 09:00-10:00 uur is er ook looptraining buiten de baan en zonder pacer) 

Wandelen 

Zeewolde Atletiek faciliteert ook een vertrekpunt voor wandelaars om met tweetallen een zelfgekozen route af te leggen. Als je alleen bent wordt er gekeken of we een match kunnen maken. Vanaf 2021 worden er mogelijk ook routes meegegeven. Reserveren kan ook hier weer via ons gebruikelijke reserveringsportaal. 

mLeden van Next Level die graag wandelen worden uitgenodigd om bij de atletiekbaan te verzamelen op Maandag en donderdag 19:00 uur en op woensdag en zaterdag 09:00 uur.